Pendekatan Sa'id Nursi Terhadap Penghuni Penjara Denizli di Turkiye Berpandunkan al-Quran dan Sunnah - Faid Zulkifli; Muhammad Yusry Affandy Md Isa (USIM Press, 2024)
Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah Volume 19 No.2 Page (237-259)