Sorotan Perkembangan Pembangunan Aplikasi Android Juz ‘Amma Versi Bahasa Melayu dari Tahun 2016-2020 - Nuril Ham Al Hafizah Zahari; Sharifah Norshah Bani Syed Bidin; Syadiah Nor Wan Syamsuddin (USIM Press, 2024)
Vol. 17 No. 1 (2021): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah