Peranan Hadith dalam Ilmu Taujih Qiraat: Analisis Terhadap Kitab Hujjah al-Qiraat Karangan Ibn Zanjalah - Abd Muhaimin Ahmad; Muhammad Hafiz Saleh; Zulhilmi Mohamed Nor (USIM Press, 2024)
Vol. 16 No. 2 (2020): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah