Peranan Institusi Kejiranan ketika Pandemik Covid-19 Menurut Perspektif Sunnah - Maisarah Saidin; Siti Mardhiyah Kamal Azhar; Norwardatun Mohamed Razali (USIM Press, 2024)
Vol. 16 No. 2 (2020): Journal of Maʿālim al-Qurʾān wa al-Sunnah