Analisa Ketidakselarasan Taksiran Zakat Pertanian di Malaysia - Muhamad Firdaus Ab Rahman; Hussein 'Azeemi Abdullah Thaidi; Azman Ab Rahman (USIM Press, 2024)
Journal of Muamalat and Islamic Finance Research (JMIFR) Volume 11 No.1 Page (97-125)