Analisis Tematik Pandangan Hukum Muamalat Jawatankuasa Muzakarah MKI Sepanjang Hampir Lima Dasawarsa - Abdul Azib Hussain; Muhamad Zuhaili Saiman; Mohd Kamil Ahmad; Shukri Yahya (Usim Press, 2024)
Journal of Muamalat and Islamic Finance Research (JMIFR) Volume 20 No.2 Page (38-53)