Pencapaian Maqasid Syariah Melalui Pelaksanaan Sistem Pengurusan Kualiti Berasaskan Syariah MS1900: Kajian Kes di Pusat Zakat Melak - Siti Arni Basir; Hasan Al-Banna Mohamed; Muhammad Firdaus Zakaria (USIM Press, 2024)
JMIFR Vol.18 No. 2 (Dec) 2021