Perhubungan Awam, Media Sosial, Etika Kerja Islam Serta Trend Penggunaan Media Sosial Di Sektor Awam Kementerian Di Malaysia - Muhamad Zaki Mustafa; Mohd Faizal Kasmani; Mohd Yahya Mohamed Ariffin; Khairunneezam Mohd Noor (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Vol. 22 No. 2 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities (Special Issue)