Kemungkaran Akidah di Malaysia dan Peranan Institusi Hisbah dalam Menanganinya - Nor Amalina Abd Rahman @ Sabri; Wan Hishamudin Wan Jusoh (USIM Press, 2024)
Journal of Islamic Social Sciences and Humanities (Al-'Abqari) Volume 29 N0.1 Page (72-83)