Model Istitbah: Cadangan Konsep Dan Pelaksanaannya Dalam Intervensi Permasalahan Riddah Kontemporari Di Malaysia - Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali; Mohd Rumaizuddin Musa; Azman Abd Rahman; Mohd Zaliridzal Zakaria; Mohamad Fadzil Mat Yaacob (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Abqari vol. 3, 2013