Pengamalan Meminum Air Kencing Unta: Tinjauan Berdasarkan Sinergi Antara Al-Taʿlil Bi Al-Ḥikmah dan Sains - Md Azzaat Ahsanie bin Lokman; Mohd Zaid bin Mustafar; Khairul Azhar bin Meerangani (USIM Press, 2024)
VOL. 28 Page (60-77)