Pendekatan Ahli Sunnah Wal-jamaah Hj Mohd Yasin B Muhammad Dalam Pendidikan Masyarakat Islam Di Negeri Johor - Muhammad Khairi Mahyuddin; Zulkiple Abd Ghani; Mohd Yahya Mohamed Ariffin; Ahmad Najaa' Mokhtar; Sapora Sipon (USIM Press, 2024)
Vol. 25 No. 1 (2021): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities