Impak Perkahwinan Kanak-Kanak Terhadap Pemberdayaan Wanita dan Pendekatan Islam dalam Menanganinya - Muhammad Al-Ghazalli Abdol Malek; Mohd Al Adib Samuri (USIM Press, 2024)
Vol. 27 (2022) Page (47-67)