Sejarah Perkembangan Tatabahasa Arab di Dunia Barat oleh Orientalis Pada Kurun 16M-19M - Nurshuhadah Zuhaidi; Hakim Zainal (USIM Press, 2024)
Vol. 25 No. 1 (2021): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities