Sumbangan Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM) Terhadap Masyarakat Melayu di Malaysia dalam Menangani Isu-Isu Sosioekonomi, 1971-2000 - Siti Ruzana Ab Ghani; Rahilah Omar; Azlizan Mat Enh; Russli Kamaruddin (USIM Press, 2024)
Vol. 24 No. 1 (2021): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities