Makna Diri Wanita Muslim Menerusi Pandangan Said Nursi - Nurul Asiah Fasehah Muhamad; Mohd Nazree Mohd Yunus; Celal Akar (USIM Press, 2024)
Vol. 26 No. 1 (2022): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities