Putus Cinta: Aplikasi Terapi Rasional Emotif Tingkah Laku Mendepani Isu Konsep Kendiri Remaja - Abdul Rashid Abdul Aziz; Norizan Yusof; Nor Hamizah Ab Razak (USIM Press, 2024)
Vol. 25 No. 2 (2021): Special Issue MASEC