Cendekiawan Heresiografi Awal dalam Perbandingan Agama: Muhammad ‘Abd Al-Karim Al-Shahrastani dan Kitabnya, Al-Milal Wa Al-Nihal - Muhammad Azizan Sabjan (USIM Press, 2024)
Vol. 26 No. 1 (2022): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities