Transformasi Epistemologi Kajian Ayat Kawniyyah:Tinjauan Terhadap Karya Era Klasik Dan Moden Dalam Bahasa Arab - Mohammed Akhiruddin Ibrahim; Azniwati Abdul Aziz; Mohd Yakub @ Zulkifli Hj. Mohd Yusoff (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Abqari vol. 2, 2012