Cabaran Mengekalkan Kemampanan Radio Kampus di Universiti-Universiti di Malaysia dan Indonesia dalam Era Media Baharu - Rosidayu Sabran; Suria Hani A. Rahman; Rosninawati Hussin (USIM Press, 2024)
Vol. 23 No. 2 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities (Special Issue)