Keseimbangan Pelaporan Berita Kesihatan dan Amalan Kod Etika Profesional Kewartawanan di Malaysia - Rohana Amdan; Md Azalanshah Md Syed; Fadli Abdullah (USIM Press, 2024)
Vol. 23 No. 1 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities