Analisis Tinjauan Literatur Sistematik Berkaitan Al-ijaz Dan Al-itnab Dalam Al-quran - Nasimah Abdullah; Lubna Abd Rahman; Muhammad Mukhlis Muhammad Rosli (USIM Press, 2024)
Vol. 27 (2022): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities