Peranan Kuala Terengganu Sebagai Pusat Kegiatan Agama Komuniti Cina - Azarudin Awang; Wan Helmy Shahriman Wan Ahmad; Ahmad Faizal Ramly (USIM Press, 2024)
Vol. 24 No. 1 (2021): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities