Kerelevanan Optimum dalam Terjemahan Sifat Allah dalam Al-Quran ke Bahasa Inggeris: Analisis Baseer dalam Surah Al-Isra’ - Lubna Abd Rahman; Sulhah Ramli; Hishomudin Ahmad; Robiatul Adawiyah Mohd @ Amat (USIM Press, 2024)
Vol. 23 No. 1 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities