Ancaman Ideologi Keganasan: Faktor-Faktor Penglibatan Masyarakat Malaysia dalam Kumpulan DAESH - Syafawani Mohd Hashim; Wan Fariza Alyati Wan Zakaria (USIM Press, 2024)
Vol. 23 No. 1 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities