Peranan Pengkorporatan Pentadbiran Zakat Terhadap Pengurusan Sumber Manusia: Kajian di Malaysia - Muhsin Nor Paizin; Suhaili Sarif (USIM Press, 2024)
Nor Paizin, M. and Sarif, S. 2021. Peranan Pengkorporatan Pentadbiran Zakat Terhadap Pengurusan Sumber Manusia: Kajian di Malaysia: The Role of Privatizing the Zakat Administration to Human Resource Management: A Study in Malaysia. ‘Abqari Journal. 25, 1 (Sep. 2021), 264-280. DOI:https://doi.org/10.33102/abqari.vol24no2.310.