Beberapa Metodologi Pendidikan Melayu-Islam: Analisis Terhadap Manuskrip MSS 2906(A) Bab Al-Adab - Mohd Anuar Mamat (USIM Press, 2024)
Vol. 23 No. 2 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities (Special Issue)