Peranan Koperasi dalam Dakwah Ekonomi Gerakan Islam di Malaysia Sehingga Tahun 2019 - Siti Ruzana Ab Ghani,; Rahilah Omar,; Azlizan Mat Enh,; Russli Kamarudin (USIM Press, 2024)
Vol. 23 No. 1 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities