Keberkesanan Peta Minda dalam Pengajaran Kesusasteraan Arab untuk Pelajar Program Bahasa Arab, UPSI - Nazri Atoh,; Saipolbarin Ramli,; Anida Sarudin (USIM Press, 2024)
Vol. 23 No. 1 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities