Pembangunan Instrumen Pengukuran Amalan Wasatiyyah dalam Kalangan Mahasiswa di Malaysia - Muhamadul Bakir Yaakub; Khatijah Othman; Nik Nadian Nisa Nik Nazli (USIM Press, 2024)
Vol. 22 No. 2 (2020): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities (Special Issue)