Desensitisasi Bersistem (CBT-SD) Terhadap Simptomatologi PTSD Mangsa Buli: Satu Kajian Kes - Siti Fadhlina Mustapa Kamal; Syed Mohamad Syed Abdullah; Rezki Perdani Sawai (USIM Press, 2024)
Vol. 25 No. 2 (2021): Special Issue MASEC