Intervensi Terapi Bermain Terhadap Isu Sosial Dan Emosi Pelajar Pintar Berbakat - Nor Hamizah Ab Razak; Abdul Rashid Abdul Aziz; Amnah Zanariah Abd Razak (USIM Press, 2024)
Vol. 26 No. 1 (2022): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities