Berkebun Sebagai Terapi Kesihatan Mental Sewaktu Pandemik Covid-19 - Dini Farhana Baharudin; Kalsom Ali; Mahanom A. Jalil; Arif Ainur Rofiq (Penerbit USIM, 2024)
Vol. 25 No. 1 (2021): Journal of Islamic Social Sciences and Humanities