Perkembangan, Peranan Dan Sumbangan Pertubuhan Bukan Kerajaan Wanita Islam Di Malaysia: Satu Tinjauan Awal - Muhammad Adam Abd. Azid; Khairulnazrin Nasir; Rahim Kamarul Zaman; Abdul Azib Hussain (USIM Press, 2024)
Journal of Islamic Social Sciences and Humanities (Al-'Abqari) Volume 29 No.1 Page (232-251)