Peranan Pihak Berautoriti Menangani Penyelewengan dalam Amalan Pengubatan Islam di Malaysia: Analisis Pendekatan Dakwah - Nurain Ab Hamid; Nik Suhaida Nik Abdul Majid (USIM Press, 2024)
Journal of Islamic Social Sciences and Humanities (Al-'Abqari) Volume 29 No.1 Page (211-231)