Perjuangan dan Pendekatan Dakwah Ebit Lew Kepada Golongan Asnaf di Malaysia - Kartina Sari Abd Karim; Muhammad Azizan Sabjan (USIM Press, 2024)
Journal of Islamic Social Sciences and Humanities (Al-'Abqari) Volume 29 No.1 Page (173-191)