Analisis Terhadap Hadith Tentang Penyamatarafan Wanita Dan Haiwan: Ulasan Dan Kritikan - Norhasnira Ibrahim; Nur Saadah Hamisan @Khair; Shumsudin Yabi (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
JOHS Vol 3. No 1. June 2018