Kitab Arba’un Hadithan Fi Ishtina’ Al-Ma’ruf Bayna Al-Muslimin Oleh Imam Al-Mundhiri :Satu Kajian Takhrij - A. Irwan Santeri Doll Kawaid; Shumsudin Yabi; Ahmad Izzuddin Abu Bakar; Mohd Khairul Ni’mat Doll Kawaid (USIM Press, 2024)
Vol 7. No. 2 Page (35-45)