Persepsi Ahli Akademik Terhadap Perkembangan Pengajian Hadis Dan Bidaah Dalam Kalangan Masyarakat - Amran Bin Abdul Halim; Shumsuddin Yabi; Mesbahul Hoque; Mohd Muhiden Abdul Rahman8; Mohd Azhar bin Abdullah; Mohd Zohdi Mohd Amin; Walid Mohd Said; Syed Najihuddin Syed Hassan; Ahmad Kamel Mohamed (USIM Press, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 7 No 2 Page (119-134)