Analisa Terhadap Buku Modul Hadis Pendidikan Awal Kanak-Kanak Di Pasaran - Muhammad Ikram bin Abu Hassan; Shaidatul Haneen bt Abdul Rahman; Siti Hajar binti Mohamed (USIM Press, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 8 No.2 Page (1-16)