Silibus Kursus Mustalah Al-Hadis: Kajian Perbandingan Terhadap Penerimaan Pelajar Di Institut Pengajian Tinggi (IPT) Islam - Khalilullah Amin Ahmad; Muhammad Lukman Mat Sin; Solahuddin bin Abdul Hamid; Nizho Abdul Rahman; Amran Abdul Halim (USIM Press, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 8 No 2 Page (71-81)