Pembinaan Pangkalan Data Hadis Lengkap Dalam Bahasa Melayu Untuk Data Raya (Big Data): Kajian Kes Terhadap Cabaran Yang Dihadapi Oleh Kumpulan I-Status Hadis - A. Irwan Santeri Doll Kawaid; Syed Najihuddin Syed Hassan; Helimy Aris; Norzulaili Mohd Ghazali; Mohd Fadzli Marhusin; Norhidayah Azman; Nurul Fathihin Mohd Noor Shah; Zulhilmi Mohamed Nor (USIM Press, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 8 No.2 Page (82-93)