Penggunaan Perisian Maktabah Syamilah Dalam Meningkatkan Minat Pelajar Dalam Pembelajaran Hadith: Satu Tinjauan - Zainora Daud; Rabaatul Adawiyah Junus (USIM Press, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 8 No.2 Page (94-104)