Ketegasan Rasulullah Berhubung Isu Akidah: Analisis Hadis-Hadis Berkaitan Gereja Dan Salib - Ahmad Sanusi Azmi; Rahim Kamarul Zaman (USIM Press, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 8 No 2 Page (191-202)