Analogi Hadis Terhadap Petua Dan Pantang Larang Penghambat Rezeki Dalam Kitab Ta’lim Wa Al-Muta’llim Karya Al-Zarnuji: Kajian Di Kuala Lipis Pahang - Mohd Zahir Abdul Rahman; Mohamad Hafizuddin Mohamed Najid; Ahmad Murshidi Mustapha; Mohd Miqdad al-Aswad; Shah Rizul Izyan Zulkiply (USIM Press, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 8 No.2 Page (143-158)