Manhaj Ta‘lil Percanggahan Riwayat Hadis Oleh Ibn Hazm Al-Andalusiy Dalam Al-Muhalla - Syimir Asyraaf Eddie Halim; Roshimah Shamsudin (USIM Press, 2024)
Journal of Hadith Studies Volume 8 Issue 2 Page (29-47)