Program Usahawan Bagi Memperkasakan Ekonomi Golongan Asnaf: Pemantauan daripada Aplikasi Myema - Azman A.R; Ahmad Anis Mohd Fauzi; Mohd Faez Abu Bakar; Mohamad Yazis Ali Basah; Mohammad Noorizzuddin Nooh; Mahdhir Abdullah (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 7 No.1 Page (57-94)