Polisi Zakat untuk Pendidikan di Malaysia: Suatu Kajian ke Arah Pembentukan Model Institusi Pendidikan - Azman Ab Rahman; Mohd Faez bin Abu Bakar (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 10 No.1 Page(1-15)