Peranan Baitulmal dalam Pendidikan Asnaf: Kajian di Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan - Azman Ab Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 11 No.1 Page (45-58)