Analisis Keperluan Pembinaan Rekabentuk Model Bahasa Arab Untuk Perundangan Islam Melalui Integrasi Ilmu Naqli Dan Aqli - Ummu-Hani Abas; Azlan Shaiful Baharum; Abdul Manan Ismail; Mohammad Najib Jaffar; Ahmad Asyraf Mat Ali (USIM Press, 2024)
VOL. 28 NO. 2 Page (154-174)